Aprenentatge de la natació

Metodologia per a l’aprenentatge de la natació

El domini del medi aquàtic és fonamental per al bon desenvolupament del nen/a, des de les edats més primerenques. Els nostres programes aquàtics contenen objectius i continguts específics per a cada edat, a partir dels 6 mesos de vida.

La nostra metodologia es fonamenta en la inexistència d’elements flotants subjectes al cos del nen. D’aquesta manera, les sensacions de flotabilitat que experimenta són reals i, quan treballa amb materials d’ajuda a la flotació, ho fa de manera conscient. El professor titulat que dirigeix les sessions i els monitors ajudants estan contínuament dins de l’aigua controlant els moviments i evolució de cada nen, especialment en les fases de familiarització i adaptació. Es treballa la respiració, flotació i propulsió en totes les posicions ventrals i dorsals a la piscina més adequada a l’edat i nivell del practicant. Amb l’adequació del volum i làmina d’aigua per a nens i l’atenció individualitzada, es garanteix la seguretat en tot moment i el màxim temps de pràctica. El treball d’iniciació a la tècnica d’estils preveu exercicis en sec de treball analític del gest.

COMPLEX CULTURAL i ESPORTIU MONTESSORI-PALAU · Camí Vell de Fornells, 33 · 17003 Girona · T 972 417 676 · info@estiualmontessori.com