Serveis inclosos en els programes d'estiu

CUINA I MENJADOR

Totes les modalitats de dia sencer inclouen el dinar i el berenar a l’escola.

El servei de cuina amb l’elaboració pròpia de tots els àpats i aliments, en dues instal·lacions gestionades per personal especialitzat.

Els menús diaris que s’ofereixen es basen en la dieta mediterrània amb l’objectiu d’oferir els productes frescos de cada temporada que garanteixin l’equilibri en els seus nutrients.

TRANSPORT

El Montessori Palau Girona ofereix serveis d’autobusos escolars durant el mes de juliol amb inscripció prèvia, que cobreix Girona, Llagostera, Sta. Cristina, Sant Feliu de Guíxols, S’Agaró, Platja d’Aro, Palamós, Palafrugell, Vidreres, Lloret, Blanes i Malgrat. En totes aquestes rutes, hi ha un encarregat d’autobús que s’encarrega dels estudiants en cas d’un incident durant el viatge. L’encarregat d’autobús sol ser un mestre o un membre del personal de l’escola.

 

  • En cas de necessitar servei de bus de Girona, cal trucar a la secretaria de l’escola al 972417676.

SERVEI DE GUARDERIA I AULA D’ESPERA

Entenent que l’horari laboral de les famílies, de vegades no coincideix amb l’horari dels cursos d’estiu, us oferim un servei de guarderia i aula d’espera per als alumnes que assisteixen a qualsevol modalitat de 0 a 12 anys.

Aquest servei s’ofereix amb inscripció prèvia. 

  • 23, 27, 28, 29, 30 de juny i 1 de juliol: de 8 a 9h
  • Juliol i agost: de 8 a 9.15 i de 17.30 a 18 h.

Preu/dia: cal reservar la setmana sencera

– Guarderia matí a partir de les 8h:
– Guarderia matí a partir de les 8.15h:
– Guarderia matí a partir de les 8.30h:
– Guarderia matí a partir de les 8.45h:
– Guarderia tarda fins les 17.45h:
– Guarderia tarda fins les 18h:

COMPLEX CULTURAL i ESPORTIU MONTESSORI-PALAU · Camí Vell de Fornells, 33 · 17003 Girona · T 972 417 676 · info@estiualmontessori.com